Behandlinger

Det er nemt at booke en behandling.

Det foregår i 3 nemme trin.

Når du har valgt en af nedenstående
behandlinger,
så følger du blot linket “Gå til booking”

TRIN 1

Vælg service

TRIN 2

Vælg tidspunkt

TRIN 3

Bekræft aftale

Vi bruger bookingsystemet “OnlineBooq”

Infrarød sauna tæppe

55 min.      250 kr

Infrarød saunatæppe behandling

Forbrænd op til 600 kcal på 45 min.
Vores infrarøde slanketæppe er med til at kickstarte fedtforbrændingen og er udrensende for kroppen. Du kan forbrænde helt op til 600 kalorier i saunatæppet, hvilket gør, at det infrarøde saunatæppe er et godt supplement til vægttab; infrarød varmeenergi bruges nemlig til at blødgøre og opløse dine fedtceller. Varmeenergien virker cellefornyende og forbedrer kroppens immunforsvar, blodcirkulation og stofskifte. Vores infrarøde saunatæppe anvender infrarød stråleteknologi til at give en dyb, gennemtrængende varme, der varmer kroppen både indvendigt og udvendigt, hvilket resulterer i en dybtrensende sved. Med de nye infrarøde saunatæpper, som ikke kræver meget plads, er det muligt for alle at have infrarød behandling i hjemmet til en fornuftig pris. De er nemme at bruge og kræver ikke megen plads. Tæppet leverer effektive infrarøde stråler til kroppen og bidrager med en lang række terapeutiske fordele.

Cupping massage

Behandlingen kaldes også vakuumterapi, foregår ved at sugekopper suges fast til din hud.
Pga. det vakuum som cuppen besidder, vil den trække musklerne samt mælkesyre og affaldsstoffer til sig. Ved hjælp af de blodkar, der ligger under hudvævet vil disse affaldsstoffer komme i blodbanen og på denne måde blive udskilt fra kroppen gennem urinvejene. Det er derfor vigtigt at drikke godt med vand efter behandlingen.
Effekten går dybt, og er særdeles effektiv. Man opnår en umiddelbart afspænding med det samme. Det siges, at 15 minutters cupping svarer til ca. 1,5 – 2 timers massage med hænder.
Suget i sugekopperne justeres så de passer din krop, din smertegrænse og dit behov.
Sugemærkerne som kan opstår under behandlingen, er ikke farlig, men viser blot, at der er blokeringer i kroppen eller tilhørende meridian, så energien ikke kan flyde frit.

Cupping massage

20 min.      300 kr

Recovery

1 time      350 kr

Recovery behandling

Recovery Boots
Slut med trætte ben.
Øger blodcirkulationen og laver en blid lymfedrænage.

Recovery hipster
Hipster forbedrer din hofte smidighed – forbereder dig til en squat dag og løsner dig op, når dit træningspas er ovre. Den er desuden virkelig effektiv, hvis du er udfordret med din fordøjelse, blokeret for gennemstrømning mellem over- og underkrop samt generelt udfordret i hofte, lyske & lændeområdet.

Recovery lændebælte
Lændestykket har en dejlig masserende effekt på ryggen. Det kan alternativt trække ned og anvendes på den store baldemuskel. Har du kun lyst til/brug for tryk på nedre lænd, kan vi, som med alle de andre, slå nogle af kamrene fra. Denne bruges oftest alene eller i kombination ved øm og træt lænd.

Børnemassage

En del børn oplever i dag øget uro og spændinger i kroppen. De kan have svært ved, at finde roen i dem selv. Deres adfærd kan være indadvendt; trækker sig blandt andet fra fællesskabet eller bliver mere urolige og udadvendte.

Bornemassage

20 min. (0-12 år)      150 kr

Massagebehandling

1 time      350 kr

Helkropsmassage

Helkropsmassage er en massage, som navnet siger, hvor hele kroppen masseres; hvor hele kroppen får opmærksomhed fra tåspids og fingerspids over ben, krop og arme til hals, skuldre og nakke, afsluttende med en blid massage i hovedbunden

Aroma terapi

Massage med 7 forskellige aroma olier. Aromaer påvirker psyken positivt, når der slippes energier løs, hvilket gør hele oplevelsen omkring aromamassage til en fantastisk oplevelse. Aromaerne, som anvendes til massagen trænger ind i kroppen, og giver dig et velbefindende både indvendigt og udvendigt.

Aromaterapi

30 min.      350 kr

Nakkemassage

30 min.      250 kr

Nak – skuldre og rygmassage

Øger blodgennemstrømning og cirkulation: Dette hjælper med at genopbygge din ryg, da det bringer næring til væv og muskler.
Det mindsker spænding i musklerne: En god massage får musklerne i nak / ryg og skuldre til at slappe af, hvilket øger din fleksibilitet, og kan i visse tilfælde endda forbedre din søvn.

Hotstones massage

Den ømme skulder. Nakken, som spænder. Ryggen, der hurtigt bliver træt. Alle de små spændinger og myoser, som dukker op rundt omkring på kroppen, fordi vi bruger for meget tid fastlåst foran computeren. Eller træner forkert. Eller har et hårdt, fysisk arbejde.

Ja, massage er løsningen. Dybdegående massage, der trænger langt ind i musklerne for at løsne spændingerne. Til det formål er hot stone massage rigtig godt, så nu skal vi se nærmere på de fordele, der er ved netop denne form for massage.

Hot stones

45 min.      350 kr

Ørelys

45 min.      150 kr

Ørelys

Flere forskellige symptomer kan afhjælpes ved brug af ørelys bl.a.:
Kroniske infektioner, bihulebetændelse; pandehulebetændelse, kæbehulebetændelse, halsbetændelse, mellemørebetændelse, forkølelse, influenza, vejrtrækningsproblemer, eksemer, dårlig hørelse, propper i ørerne, tinnitus, støj i hovedet, svimmelhed, dårligt syn, migræne, hovedpine, stress, søvnløshed, styrker immunsystemet og er bevidsthedsudvidende.

Anbefalet brug:
Det anbefales at udføre 2 – 3 behandlinger på hvert øre den første uge.
2 behandlinger den 2. uge og 1 behandling den 3. uge.
Herefter 1 behandling hver 14. dag indtil problemet er væk.

Øre akupunktur

Få balance i den krop og sjæl. Bliver hverdagen for meget og man får meget at tænke på det bliver til evt tankemylder og nattesøvnen bliver påvirket er din krop i ubalance..

Behandling ca 5 gange

Øre akupunktur Kristian 2

1 time      100 kr

Udekørende behandling.

Kontakt mig på tlf. 25930717

Udebehandling